Σακουλάκια για Αποθήκευση Μητρικού Γάλακτος 50τεμ

Όταν αποψύχετε το γάλα σας είναι σημαντικό να το χειρίζεστε όσο γίνεται πιο προσεκτικά ώστε να διατηρηθούν όλες οι θρεπτικές ουσίες. Εάν τα σακουλάκια έχουν αποθηκευτεί φλατ θα χρειαστεί λιγότερος χρόνος απόψυξης. Το κατεψυγμένο μητρικό γάλα στα Σακουλάκια Αποθήκευσης της Lansinoh® μπορεί να αποψυχθεί είτε στο ψυγείο ή σε θερμοκρασία δωματίου. Μπορείτε επίσης να βάλετε το σφραγισμένο σακουλάκι σε ένα μπολ με χλιαρό νερό αλλά προσέξτε ποτέ σε ζεστό ή βραστό νερό.

Όχι, δεν προτείνεται ποτέ η χρήση φούρνου μικροκυμμάτων για το μητρικό γάλα καθώς καταστρέφει τις πολύτιμες θρεπτικές ουσίες και βιταμίνες που περιέχονται σε αυτό. Επιπλέον, μπορεί να δημιουργηθούν επικίνδυνα “καυτά σημεία” όπου μπορούν να κάψουν το μωρό κατά το τάισμα του.

Τα Σακουλάκια Αποθήκευσης Μητρικού Γάλακτος της Lansinoh® είναι κατασκευασμένα από το ασφαλές για τρόφιμα πολυαιθυλένιο χωρίς πρόσθετες ουσίες και πλαστικοποιητές. Συγκεκριμένα, είναι κατασκευασμένα από LDPE (πολυαιθυλένιο χαμηλής πυκνότητας) και LLDPE (γραμμικό πολυαιθυλένιο χαμηλής πυκνότητας). Είναι χωρίς BPA και BPS.

Τα Σακουλάκια Αποθήκευσης Μητρικού Γάλακτος της Lansinoh® είναι σχεδιασμένα για χρήση για μόνο μία φορά.

Τα Σακουλάκια Αποθήκευσης Μητρικού Γάλακτος της Lansinoh® έχουν διπλό ζιπερ σφράγισης συνεπώς δεν εφαρμόζουν σφιχτά στο θήλαστρο. Προτείνετε να αντλείτε το γάλα σας στο μπουκάλι που παρέχεται και να το μεταφέρετε στα προ-αποστειρωμένα σακουλάκια.